Legene

Oscar D. Løvdal

Spesialist øre nese-hals sykdommer / hode-halskirurgi

Geir Thorvald Follestad

ØNH-spesialist/hode-halskirurgi/Rhinoplastikkirurg

Fridtjof Walseth

Spesialist øre nese-hals sykdommer / hode-halskirurgi

Stine Fryjordet Wiik

Stine Fryjordet Wiik

Spesialist øre nese-hals sykdommer/ hode-halskirurgi

 

Ansatte

 

Marianne er utdannet helsesekretær. Hun har mangeårig erfaring fra arbeid ved ØNH-klinikker. Hun har fått opplæring i å assistere ved kirurgiske prosedyrer. Hun har gjennomført kurs i hyposensibilisering. Utfører allergitester, allergivaksinasjoner, spirometri samt bidra med hørselstester.

 

Solveig er utdannet helsesekretær og har lang erfaring fra arbeid i ØNH klinikker. Hun har gjenomført kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon og har lang erfaring med allergivaksinering, spirometri og prikktesting. Hun har erfaring med assistering ved kirurgiske prosedyrer. Hun utfører også audiometri. Hun har ansvar for interne prosedyrer/internkontroll.

 

Elisabeth er utdannet helsesekretær. Hun har fått opplæring i legesekretæroppgaver samt spirometri, allergitesting og assistanse ved kirurgiske prosedyrer. Hun har ansvar for administrative oppgaver. Hun har gjenomgått kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon.

 

Mette er utdannet helsesekretær. Hun har erfaring fra annen ØNH klinikk tidligere. Likeledes lang erfaring fra Gynekologisk klinikk. Hun har fått opplæring i legesekretæroppgaver knyttet til ØNH som audiometri, spirometri, allergitesting og vaksinering samt assistanse ved kirurgiske prosedyrer. Hun har gjenomgått kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon.

 

Keitt er utdannet helsesekretær og har erfaring fra allmennpraksis. Hun har fått opplæring i legesekretæroppgaver samt spirometri, allergitesting. Hun har gjennomgått kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon.

 

Jannicke er utdannet helsesekretær og har lang erfaring fra arbeid i allmennlegepraksis. Hun har gjenomført kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon. Hun utfører oppgaver som er knyttet til ØNH som audiometri, spirometri, allergitesting, allergivaksinasjon samt assistanse ved kirurgiske prosedyrer. 

 

Hanne Håland er utdannet audiograf med godkjenning fra 2016. Hennes spesialkompetanse er hørselsomsorg. Hun utreder hørselstap. Tilpasser høreapparat og maskere samt gir veiledning og søker om hjelpemidler.

 

Mari-Kristine Haugum er utdannet audiograf med godkjenning fra 2019. Hennes spesialkompetanse er hørselsomsorg. Hun utreder hørselstap. Tilpasser høreapparat og maskere samt gir veiledning og søker om hjelpemidler.