Legene
Fridtjof Walseth Spesialist øre-nese-hals sykdommer/hode-halskirurgi
Fridtjof Walseth Spesialist øre-nese-hals sykdommer/hode-halskirurgi
Torleiv Stien Spesialist øre-nese-hals sykdommer/hode-halskirurgi
Torleiv Stien Spesialist øre-nese-hals sykdommer/hode-halskirurgi
Oscar D. Løvdal Spesialist øre nese-hals sykdommer/hode-halskirurgi
Oscar D. Løvdal Spesialist øre nese-hals sykdommer/hode-halskirurgi
Ansatte
Edda Riiber, er sykepleier. Hun har lang erfaring fra mangeårig arbeid på allmennlegekontor og hos ØNH-spesialister. Hun har gjennomført kurs i hyposensibilisering og har lang erfaring med vaksinering, allergitester, spirometri og øvrig laboratoriearbeid. Edda er ansvarlig for laboratoriet.

Marianne Mortvedt, er utdannet helsesekretær. Hun har mangeårig erfaring fra arbeid ved ØNH-klinikker. Hun har fått opplæring i å assistere ved kirurgiske prosedyrer. Hun har gjennomført kurs i hyposensibilisering. Utfører allergitester, allergivaksinasjoner, utfører spirometri samt bidra med hørselstester.

Solveig Øyen Rogstad, er utdannet helsesekretær og har lang erfaring fra arbeid i ØNH klinikker. Hun har gjenomført kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon og har lang erfaring med allergivaksinering, spirometri og prikktesting. Hun har erfaring med assistering ved kirurgiske prosedyrer. Hun utfører også audiometri. Hun har ansvar for interne prosedyrer/internkontroll.

Elisabeth Huste, er utdannet helsesekretær. Hun har fått opplæring i legesekretæroppgaver samt spirometri, allergitesting og assistanse ved kirurgiske prosedyrer. Hun har ansvar for administrative oppgaver.Hun har gjenomgått kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon.

Mette Wilhelmsen,
er utdannet helsesekretær. Hun har erfaring fra annen ØNH klinikk tidligere. Likeledes lang erfaring fra Gynekologisk klinikk. Hun har fått opplæring i legesekretæroppgaver knyttet til ØNH som audiometri, spirometri, allergitesting og vaksinering samt assistanse ved kirurgiske prosedyrer. Hun har gjenomgått kurs i hyposensibilisering/allergivaksinasjon.

Trine Utvær Kvalsund
, er utdannet audiograf med godkjenning fra 2008 og har erfaring fra Danmark. Hennes spesialkompetanse er hørselsomsorg. Hun utreder hørselstap. Tilpasser høreapparat og maskere samt gir veiledning og søker om hjelpemidler.

Bjørn Lyder Aune, er utdannet audiograf med godkjenning fra 2010. Hans spesialkompetanse er hørselsomsorg. Han utreder hørselstap. Tilpasser høreapparat og maskere samt gir veiledning og søker om hjelpemidler.